Veel gestelde vragen

 

Lidmaatschap

Hoe kan de prijs zo laag zijn?

Sport&Go is teruggegaan naar de essentie. Puur en alleen onbeperkt sporten! Geen sauna’s of extra services waar je geen gebruik van maakt.

Als Sport&Go zo goedkoop is, wordt het dan niet te druk?

Nee! Vooraf is er een maximaal aantal deelnemers vastgesteld. Hierna stopt de inschrijving en worden aspirantleden op een wachtlijst geplaatst.

Kan ik even kijken bij Sport&Go?

Jazeker! Meld je gewoon bij een van onze collega’s. Deze geeft je dan alle informatie en beantwoord al je vragen. Bekijk de teamuren op onze site. Klik hier voor het maken van je eerste proefles.

Wat is de leeftijdsgrens om zelfstandig te kunnen trainen?

Deelnemers van 16 jaar en ouder kunnen zelfstandig trainen bij Sport&Go. Zie ook de huisregels.

Wanneer ga ik contributie betalen? Een raar bedrag afgeschreven?

Een lidmaatschap bij Sport&Go kan op elke willekeurige dag ingaan. Het computerprogramma berekent het aantal dagen tot het eind van de maand. Je betaalt dus nooit een dag teveel. Daarom kan de eerste afschrijving een onverwacht bedrag te zien geven. Het is een DEEL van de lopende maand. Sport&Go incasseert aan het einde van de maand voor de volgende maand. 
Betaling gaat via automatische incasso.

Waarom alleen automatische incasso of vooruitbetaling?

Om de prijs bij Sport&Go zo laag te kunnen houden, is gekozen voor twee vormen van betaling: 
1. vooruitbetaling per jaar (per incasso, pin of contant)
 2. Per maand, via automatische incasso.

Is die lage prijs een lokkertje en dus tijdelijk?

Nee. De lage abonnementsprijzen bij Sport&Go zijn geen lokkertje.

Kan iemand anders op mijn pas sporten?

Nee, dit is strikt verboden. Pasjes zijn persoonsgebonden i.v.m. veiligheid van onze leden. Bij overtreding hiervan wordt je lidmaatschap direct beeindigd.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten?

Ja dat kan! Je kunt je abonnement 1 tot maximaal 6 kalendermaanden bevriezen bij ziekte of onverwachte omstandigheden. Hiervoor moet je wel even bij een van onze medewerkers een formulier invullen waarvan je direct een kopie ontvangt voor je eigen administratie. Bevriezing van je abonnement kost € 4,95 per maand.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

Je kunt je lidmaatschap beëindigen door een opzegging in te vullen bij Sport&Go. Je ontvangt na het invullen een kopie van opzegging mee als bewijs. Opzeggen per email, telefoon of brief is niet geldig. Opzeggingen tijdens onverwachte omstandigheden geven geen recht op het vervallen van de contract of opzeg periode.

 

Faciliteiten

Is er begeleiding bij Sport&Go?

Sport&Go biedt je de mogelijkheid om een personal trainer in te huren. Met personal training staat een gediplomeerde trainer volledig tot je beschikking om je te ondersteunen, adviezen te geven en/of te motiveren. Klik hier voor meer informatie over Personal Training. Zelf aan de slag, download dan hier je eigen trainingsschema.

Kan ik gebruik maken van een kluisje?

Ja, er zijn ruim voldoende gratis kluisjes te gebruiken. Je kunt zelf een slotje meenemen om het kluisje af te sluiten. Na elk bezoek dient het kluisje weer leeg en open achtergelaten te worden

Kan ik parkeren om en nabij Sport&Go?

Ja, om het gebouw is er ruime gratis parkeergelegenheid. Parkeer je fiets/scooter in de Sport&Go stalling. Parkeren kan op de plekken met een Sport&Go bord. Zie ook de huisregels

Kan ik naar de sauna?

Nee, Sport&Go heeft geen sauna en douche gelegenheid. Door deze extra’s weg te laten zijn wij in staat om de prijs zo laag mogelijk te houden. Onze collega vestiging Olympia Sport and Health heeft deze faciliteiten wel. www.olympiasport.nl

Kan ik iets drinken bij Sport&Go?

Ja. Sport&Go heeft twee automaten met gekoeld en gefilterd water welke voor leden gratis te gebruiken is.

Kan ik mijn kinderen meenemen naar Sport & Go?

Nee. Sport & Go is uitsluitend voor mensen die komen trainen én die in het bezit zijn van een geldig abonnement. Bij Sport & Go worden dus geen kinderen toegelaten. Er is geen wachtruimte. Jongeren vanaf 16 jaar mogen lid worden bij Sport & Go.

Wanneer kan ik sporten?

Je kunt bij Sport&Go 24 uur per dag, 365 dagen per jaar terecht om te sporten! 

 

Beveiliging

Is er camera beveiliging?

Ja! Deze zijn gekoppeld aan een beveiligingsbedrijf. Ook vind je een intercom bij Sport&Go welke je kan gebruiken bij onbemande uren. In geval van nood kan je hierop drukken en word je direct doorverbonden met het beveiligingsbedrijf. Natuurlijk worden deze beelden conform AVG regelgeving bewaard. 

Is er een AED aanwezig

Ja! Veiligheid staat bij ons voorop! De AED vindt je naast de balie van Sport&Go.

arrow_upward