Wij zijn altijd open!

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar

Wij passen bij je drukke schema en actieve levensstijl. Met je Sport&Go lidmaatschap kun je trainen wanneer het jou het beste uitkomt: overdag, 's avonds, 's nachts en zelfs tijdens alle feestdagen!

Sport&Go is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar open.

Bij Sport&Go heb jij letterlijk de sleutel tot onze club in handen. De toegang tot Sport&Go wordt bewaakt met ons geavanceerde toegangs- en beveiligingssysteem. Je komt alleen binnen als je in het bezit bent van een Sport&Go pas. 

 

Cardio & Fitness

Professionele krachtsport en cardio-fitness apparatuur

Bij Sport & Go kan je gebruikmaken van professionele apparatuur voor krachtsport en cardio-fitness. Het ruime aanbod geeft je als sporter alle mogelijkheid om ontspannen en zelfstandig te trainen. Daarnaast bieden wij voor de gevorderde sporter een ruim assortiment vrije trainingsgewichten.

Download hier je eigen Trainingsschema
Sport and Go Algemene kracht en conditie training
Sport and Go Algemene kracht en conditie training 2
Sport and Go Trainingsschema BBB
Sport and Go Trainingsschema Upperbody

Virtual Spinning

Gemiddeld calorieverbruik 600 calorieën

Gefilmde routes nemen je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Door de High Defenition videobeelden is het alsof je de route daadwerkelijk aan het fietsen bent.

Virtual Spinning zorgt voor een verbetering van je uithoudingsvermogen en fitheid. Geeft je extra motivatie door zeer uitdagende routes. Benen, billen en heupen worden optimaal getraind. En het gemiddelde calorieverbruik per les is maar liefst 600 calorieën. Doe je mee?

Personal Training

Motiverend en stimulerend

Sport & Go verzorgt personal trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor jou. Het is een veel gebruikte service op trainingsgebied voor iedereen die sneller en effectiever zijn doelen wil bereiken. Je wordt gemotiveerd, gestimuleerd, en daar waar nodig gecorrigeerd. Klik hier voor meer informatie over Personal Training

arrow_upward