Wij zijn altijd open!

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar

Wij passen bij je drukke schema en actieve levensstijl. Met je Sport&Go lidmaatschap kun je trainen wanneer het jou het beste uitkomt: overdag, 's avonds, 's nachts en zelfs tijdens alle feestdagen!

Sport&Go is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar open.

Bij Sport&Go heb jij letterlijk de sleutel tot onze club in handen. De toegang tot Sport&Go wordt bewaakt met ons geavanceerde toegangs- en beveiligingssysteem. Je komt alleen binnen als je in het bezit bent van een Sport&Go pas. 

 

Cardio & Fitness

Professionele krachtsport en cardio-fitness apparatuur

Bij Sport & Go kan je gebruikmaken van professionele apparatuur voor krachtsport en cardio-fitness. Het ruime aanbod geeft je als sporter alle mogelijkheid om ontspannen en zelfstandig te trainen. Daarnaast bieden wij voor de gevorderde sporter een ruim assortiment vrije trainingsgewichten.

Download hier je eigen Trainingsschema
Sport and Go Algemene kracht en conditie training
Sport and Go Algemene kracht en conditie training 2
Sport and Go Trainingsschema BBB
Sport and Go Trainingsschema Upperbody

Virtual Spinning

Gemiddeld calorieverbruik 600 calorieën

Gefilmde routes nemen je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Door de High Defenition videobeelden is het alsof je de route daadwerkelijk aan het fietsen bent.

Virtual Spinning zorgt voor een verbetering van je uithoudingsvermogen en fitheid. Geeft je extra motivatie door zeer uitdagende routes. Benen, billen en heupen worden optimaal getraind. En het gemiddelde calorieverbruik per les is maar liefst 600 calorieën. Doe je mee?

Personal Training

Motiverend en stimulerend

Sport & Go verzorgt personal trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor jou. Het is een veel gebruikte service op trainingsgebied voor iedereen die sneller en effectiever zijn doelen wil bereiken. Je wordt gemotiveerd, gestimuleerd, en daar waar nodig gecorrigeerd. Klik hier voor meer informatie over Personal Training

Sixpack

Workout van 15 minuten

Ben jij op zoek naar dat extra stukje motivatie om je buikspieren zo effectief mogelijk te trainen? Doe dan mee met Sixpack! Sixpack is een workout van 15 minuten, waarin buikspieroefeningen en oefeningen voor de onderrugspieren aan bod komen. Elke dag op verschillende tijdstippen worden er buikspieroefeningen gegeven in de leszaal via het scherm. Hierbij wordt geprobeerd om een zo intensief mogelijke buikspieroefening training te geven, die voor iedereen op zijn of haar niveau is te volgen. 

Workout

Net dat beetje meer power

Deze workout geeft je training net wat meer power! In een kwartier doe je verschillende spierversterkende oefeningen die ervoor zorgen dat jouw lichaam er gestroomlijnd uit gaat zien! Combineer deze training met een Sixpack of UIC training en je bent klaar! Voor vandaag dan...

Stretch

Maak je lichaam lenig en soepel!

Door deze virtuele les van 15 minuten met stretch oefeningen merk je dat je leniger wordt en je spieren wat langer en soepeler. Tevens is stretchen goed voor de ontspanning en vermindering van spierpijn.

arrow_upward